woensdag 1 juni 2011

Verslag 17 mei.

Met veel retard. Het verslag van de zeventiende mei tweeduizendenelf.

Het was weer Brit die op de valreep met een leuk ideetje kwam voor sToffen Madammen nummer vier. Op deze website is het Free Pattern Month en haar voorstel was dit klantenkaartzakje. Het leek ook binnen de categorieën snel-klaar en niet-te-moeilijk te vallen. Het was een rustige bijeenkomst. Waar vorige keer elke vrije stoel bezet was, was er nu plaats zat. Het was te peizen, met diene voetbal. De afwezigen waren natuurlijk druk met babysitten op hun eigen kinders, zodat de vaders van die laatste op hun gemak naar de voetbal konden kijken. Of heeft u een ander excuus?
De voetbal ja, die had nogal wat bijval in het café van de Curve. We hebben elke goal mee kunnen beleven, ambiance verzekerd.De afwezigen hadden dus ongelijk. Want ondanks de feest-sfeer bij de buren, werd er ijverig gewerkt. Sommigen maakten zelfs 2 klantenkaartzakjes. (Zouden ze zóveel klantenkaarten hebben?)
Anderen werkten verder aan dingen die niks met klantenkaarten te maken hebben, alles is gepermiteerd tijdens de sToffen Madammen en prioriteiten zijn nu eenmaal prioriteiten.
De overlock die we vorige keer kregen (van de Diestsesteenweg 205, u-weet-wel) zoemde vrolijk en werd weinig rustpauzes gegund. Eerlijkheid gebiedt me toe te geven dat ik er voorlopig alleen maar naar durf kijken, maar wie weet komt daar binnenkort wel verandering in.

Zoals elke keer was de avond weer veel te snel voorbij. Al heb ik van horen zeggen dat er een paar waren, die van geen ophouden wisten ;-).Och en van horen zeggen. Hou het hier in de gaten, want binnenkort een link naar onze eigenste flickr-pagina met álle foto's en een facebook-groep om te communiceren zonder overload van uwe mailbox. Ja, dat komt hier dik in orde!

Note: de foto's zijn niet de officiële, die volgen nog waaronder foto's van de klantenkaartzakjes, deze had ik alvast met mijn telefoon gemaakt alwaar de erbarmelijke kwaliteit door veroorzaakt wordt.
En het verslag van de quilt-bijeenkomst gisteren volgt zeer snel!

2 opmerkingen:

  1. ziet ons daar zo naarstig werken se... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en sommige maakten er ook GEEN, wegens te veel goesting in hemdjes maken!!
    Maar nu de site met de tutoriol op de blog staat, kan ik terug aan de slag!!
    Thanx Nele!!

    BeantwoordenVerwijderen