woensdag 15 juni 2011

14 juni

Het moet gezegd, het was een sToffe editie van de sToffen Madammen, ondanks dat we weer eens met een iets kleiner groepje waren. De afwezigen… (ja, dat is soortement van ons motto vind ik). Lieselot opperde het idee om kussensloopjes te maken volgens de handleiding van Polkadotjes en daarop kwamen wel wat enthousiaste reacties, maar toen ik gisteren eens goed rondkeek zag ik toch niet zoveel kussensloopjes, al rolden er hier en daar wel meters paspel vanonder enkele naaimachines wat volgens mij toch wijst op het preproductieproces van zulke kussensloopjes. Ben benieuwd naar de resultaten daarvan, want inspectie van de foto's van gisteren leert dat er toch vooral andere dingen gemaakt werden en kussensloopjes zijn niet te bespeuren op de foto's. (Ja, voel u maar aangesproken en stuur mij foto's! Dan kunnen ze hier gepubliceerd worden.)

Ik zag verschillende tassen in productie, kleedjes in tricot en katoen, t-shirtjes, rokjes, testmodellen voor één of ander goed doel, sponsen broekskes. Er werden ook nog enkele dekentjes voor Little Quilts of Love afgewerkt en vergeef me, want nu vergeet ik minstens de helft.
De overlock zoemde ook weer vrolijk en leidde 2 nitwits (ha, waaronder me!) naar hemelse hoogten (toch, Herre?). 
En heeft u al van Tec-Stiel gehoord? Wij worden daar gewoonweg vernoemd (tot bijna onderaan scrollen), olé!

Na de bijeenkomst verdiepten Kim en ik ons nog tot een kot in de nacht (bent u verwonderd?) in de wondere wereld van HTML en meer van dat, met als resultaat een opgefriste blog. Wat vinden jullie ervan? Zet dit jullie niet meer aan om hier te komen kijken en uw enthousiasme te delen in de reacties?

De Flickr-pagina is ondertussen ook (bijna) helemaal up to date. Rechts kan u op het bewegend widget (ja, zo heet dat) klikken om alle foto's tot in de kleinste details te bestuderen. Een collage van de foto's vindt u zoals gewoonlijk bij dit verslagje.

Op naar de volgende! Ideetjes ploft ge maar neer op onze facebookpagina met bijbehorende link en al, zodat iedereen weer enthousiast kan doen. 

Och, wat zie ik jullie graag.

5 opmerkingen:

 1. Ik ben alvast fan van de nieuwe lay-out. Goed bezig, madammen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice work ladies!!
  Ik benook fan!!
  En gelukkig dat ik er misschien niet ga zijn de volgende weken, maar anders had ik dat overlockmachien constant bezet gehouden!! I Like a lot!!!
  Herre***

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat de zaal bezet is volgende week voor groep B, een maand wachten is lang :D

  BeantwoordenVerwijderen