donderdag 15 maart 2012

Lentekriebels


Ja, beste mensen, de lente is weer in het land! Er waaien weer fijne briesjes! Bloesem, narcis en tulp zijn in aantocht! En dat alles doet sToffenmadammen weer helemaal wegdromen.


* Over fris katoen en vrolijk tricot!
* Over zwierige rokjes en kokette jurkjes!
* Over bijpassende tasjes en jasjes.
* En over feestslingers en dekentjes voor de koele zomeravonden.

Ahhhhhhh, ja het kriebelt!
Ideeën te over dus, nog versterkt door de inspiratie van andere madammen. Die zelf patronen in elkaar flansten voor seventieskleedjes, die ritstasjes maakten of kleine knipjes voor kleine centjes. Die feestjurkjes stikten en reversable bags fabriceerden. Ja de curve gonsde van de gezelligheid.En ondertussen snoepten we ook weer volop, dit keer van olijke zelfgebakken koekjes, speciaal vervaardigd ter gelegenheid van de komst van de eerste B-baby! Dank u Ann!


Tot slot nog even DE ontdekking van de avond (nu volgt er tromgeroffel): een schijnbaar tuttig kleedje uit de knip kan met een hip stofje ongelofelijk cool worden! En zich ontpoppen tot een must-have! Uw verslaggever ging dusdanig overstag dat ze helemaal vergat om er een foto van te maken: heel dom!

Kortom: eens te meer betrof het een genoeglijk samenzijn. Benieuwd of het bij A en C ook zo plezant is? We lezen het graag!

1 opmerking:

 1. Beste Theetante
  Hierbij een link naar het kleedje :D
  Groetjes
  Mizz Flinne

  http://www.flickr.com/photos/mizz_flinne/6846834762/

  BeantwoordenVerwijderen