woensdag 14 maart 2012

Café Couture voor het goede doel

De organisatie Spaanse Honden in Nood, kortweg Shin vzw organiseert op 7 april van 9 tot 18u in zaal De Curve te Kessel-Lo, een café Couture met tot doel, objecten te maken die kunnen verkocht worden in de Shinshop tijdens evenementen en op Kerstmarkten. 

Zo denken we bv aan toiletzakjes, placemats, shoppingbags uit geplastificerd katoen, maar ook sierkussen, tochtrollen, kussens voor honden, maar eigen creaties zijn ook van harte welkom.

Ook zal er gedacht worden aan alle honden die de koude en vochtige winters moeten doorstaan in Spanje. Om de honden wat warmte te geven en te beschermen tegen vocht worden er hondenjasjes gemaakt.

Heb je bruikbare materialen, dan mag je ze steeds meebrengen, zoals biaislint, fleece, waterafstotende stof, ritsen, stikzijde, enz.  Je mag die dag ook materialen brengen als je niet blijven kan.

Vergeet zeker je naaimachine niet mee te brengen en een verlengsnoer.

Materialen zullen aanwezig zijn.

Kan je niet naaien, maar kom je graag helpen, dan ben je ook welkom, want misschien ben jij wel handig met een schaar en kan jij de materialen voor onze naaisters knippen.

Wil je meer weten over deze organisatie die er alles aan doet om honden een beter toekomst te geven, surf dan snel naar www.asielhonden.com

Hier kan je de oproep van Shin vzw nog even nalezen.

En mensen denk eraan... Koop geen hond, maar adopteer een hond!

Dus vergeet zeker niet:  Zaterdag 7 april tussen 9 en 18u - Café Couture tvv Shin vzw - De Curve, De Becker Remyplein te 3010 Kessel-Lo


De honden zullen je dankbaar zijn !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten