donderdag 15 september 2011

13 september 2011


Excuseer lieve stiksters, in deze editie van de blog even geen fijne stofjes, ritsjes, knoopjes of lintjes. Hoezeer we jullie inspanningen ook waarderen, voor deze éne keer gaan we het even exclusief hebben over wol, haakpennen en breinaalden. Want na onze wildbreimaraton willen we toch even stoefen met het resultaat. Dus, als u het niet erg vindt...






Het begon allemaal met deze straffe madame die ons uitdaagde. Kunnen jullie in no time zorgen voor 70 meter (ja, beste lezer 70 METER) breiwerk? We voelden meteen de adrenaline stromen en gingen aan de slag. Vijf weken (en toch wel wat spierpijn) later konden we haar bedelven onder het resultaat. En zoals u ziet bleef ze behoorlijk ZEN onder ons enthousiasme. We waren immers niet de enigen. Naar verluidt zijn er zo'n 165 ijverige breisters in de weer! Je moet het maar doen...






Onze liefde voor het betere brei- en haakwerk kende geen grenzen. En zo vervaardigden we met verve ook een resem bloemetjes. En kilometers punnikdraad! En zelfs vlaggetjes!  Als Leuven daar niet van opvrolijkt weten we het écht niet meer.

Vrijdag gaan we alles ophangen, zodat de start op zaterdag een kleurrijke bedoeling wordt. Neem gerust een kijkje dit weekend, want het zal zeker de moeite zijn!



En wij zelf? Wij snakken ondertussen ook weer naar leuke stofjes, naar fijne patroontjes en zelfs naar ritsjes en knoopsgaten (kan je nagaan in wat voor een parallel wollen universum wij de voorbije weken hebben vertoefd). Hoog tijd om de volgende keer de naaimachines weer te laten snorren. We schuiven eind september dus graag weer bij onze collega's aan en worden dan weer gewoon sToffenmadammen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten