donderdag 17 januari 2013

Secret Valentine!Aangezien de drie groepen van de Stoffen Madammen zijn samengevoegd en niet iedereen elkaar al goed kent, kwam ik –zelf een nieuweling- op het idee om voor onze naaiclub een Secret Valentine te organiseren. Op 12 februari (bijna Valentijn!) brengt iedereen een pakje mee voor een persoon die hem eerder is toegewezen. 

Geïnteresseerd? Lees dan de spelregels en mail me zo snel mogelijk je gegevens door!

- Wanneer je je inschrijft, engageer je je om op onze vergadering van dinsdag 12 februari een Valentijnspakje mee te brengen voor een willekeurig persoon die ik je toeken. 

- Mocht je nog niet bekend zijn met het hele concept, kan het misschien handig zijn om een keer een kijkje te nemen op de blog van Tess. Zij neemt elk jaar een gelijkaardig initiatief: Secret Santa. Zo kan je ineens al wat inspiratie opdoen!

- Tien euro is tien euro en tien euro is de richtprijs. Niet meer of niet minder. Elke pakje moet ongeveer dezelfde waarde hebben. Zo blijft het leuk voor iedereen.

- Bij je inschrijving voeg je een ingevuld vragenlijstje. Hierdoor kan je secret Valentine een beter beeld krijgen van je interesses en je smaak. Om dit nog gemakkelijker te maken kan je bijvoorbeeld een Pinterest account aanmaken, zo krijgt je Secret Valentine een nog beter beeld! Als je zin hebt, mag je ook altijd een moodboard maken met een collage van allerlei foto’s en dergelijke. Maar Pinterest blijft misschien toch eenvoudiger :)

- De charme van de Secret Valentine is de willekeur. Je eens verplaatsen in de gedachten van iemand die je van haar noch pluimen kent en wier smaak niet noodzakelijk die van jou is. De idee is dan ook dat we elkaar hierdoor wat beter leren kennen!

- Ik ken elke deelnemer een nummer toe en een onschuldige hand trekt op het einde dan de nummers. Ik kan onmogelijk weten wie welk nummer heeft, dus de toekenning van personen gebeurt volledig willekeurig.

Nu praktisch:
- Inschrijven kan tot en met donderdag 31 januari middernacht en niet later.
- Mails met gegevens van jouw ‘slachtoffer’ worden door mij verzonden op zaterdag 2 februari.
- Inschrijven doe je als volgt:
Stuur me je naam en je ingevulde vragenlijst en eventuele Pinterest account in een mailtje.
Verzend dit naar magali.haesendonck@gmail.com. Je bent ingeschreven wanneer ik je een mailtje terugstuur. Stuur me gerust nog een mailtje als je geen antwoord ontvangen hebt, het kan altijd zijn dat het in mijn spam terechtgekomen is.Kopieer volgende vragenlijst in je mail:

Hobby’s?

Beschrijf jezelf in een paar kernwoorden (karakter):

Dit vind ik topkleuren:

Deze kleuren vind ik minder mooi:

Mijn favoriete seizoen:

Deze bloggers inspireren me het meest:

Ik werk graag met…:Geen opmerkingen:

Een reactie posten