donderdag 26 juli 2012

Ijsjes!Wat? Hoor ik u denken: die sToffenmadammen zijn zeker ingeslapen van de hitte? Die spenderen hun zomerse uurtjes op zonnige terrassen, achter grote glazen Sangria en calorierijke bergen roomijs? Die bungelen met de beetjes in het zwembad of mijmeren romantisch langs de zeekant? In elk geval: die zijn hun naaimachine helemaal vergeten?

Wel, beste lezer, niets in minder waar. Stoffenmadammen behoren immers tot de klasse van de straffe madammen, en dus zijn ze van geen kleintje vervaard. Laat staan van een hittegolfje. Nee hoor, ze sleepten zingend hun hebben en houwen naar de curve. En de enige ijsjes die daar te zien waren, stonden op een rokje:

Want, ja, mensen, het was de avond van de gelukkige meisjes. Niet alleen wij zelf waren in onze nopjes met zoveel zusterlijk gezwoeg, ook deden we ons uiterste best om een bende kleine meisjes gelukkig te maken. Met rokjes bijvoorbeeld, maar ook met superschattige kleedjes:Zeg nu zelf, zou u niet willen krimpen om er alsnog in te passen? De stoffenmadammen waren vol bewondering. Maar moedigden elkaar ook aan om destructief perfectionisme te laten varen. “Genieten van het proces is ook belangrijk” vonden we, en dat deden we dan ook. Ten volle. En met prachtige resultaten tot gevolg:
Ja, ja het was weer een mooie avond. Voorbij gevlogen. Allechance dat we nu geen twee weken moeten wachten in de vakantie: volgende week gaan we gewoon wéér! En dan zetten we er opnieuw de schaar in, want wij stoffenmadammen zijn wakker, en hoe!

2 opmerkingen:

  1. Leuke pagina ! Ik heb van jullie gehoord via mijn klantenkring :)
    Ik heb nu ook veel van deze leuke patroon stofjes in de aanbieding gedaan, misschien leuk voor jullie en jullie volgers.

    Hopelijk ook tot ziens op de webshop of in de winkel :D

    BeantwoordenVerwijderen