maandag 14 mei 2012

Jaja... Eindelijk!


Jaja, je hebt gelijk, … je hebt nog niet veel gehoord van Groep C. Maar het is niet omdat we niet zo ijverig bloggen, dat we niet ijverig naaien!
Het was weer een leuke, creatieve avond gisterenavond (7 mei). Zo eentje waar je op voorhand naar uitkijkt en die veel te snel weer voorbij is!  Er werd getekend en geknipt, geplakt (wondertape!), gestikt en gepimpt, veel overlegd, nog meer  gesnoept (er was meer beschikbaar dan we met z’n allen op kregen – wilt wat zeggen, hé), gejammerd (“neen hé,  onderdraad op!”) en heel af en toe (hoop ik) ook weer eens iets los gehaald.
Vooral de rokjes zijn nu erg in bij ons. Inspiratie genoeg met het boek van Mme Zsazsa: A-lijn met paspel, zonder paspel, klokrokje meisjes … Er zijn er zelfs die erin geslaagd zijn om een retrokleedje zelf te maken ( wauw, daar droom ik nu alleen nog maar van!)
 Omdat ik al één rokje à la zsazsa af had (was een oefenwerkje met een stofje van 3 euro en een voering van een afgedankt onderlaken – maar het had succes) werd ik prompt tot ervaren naaister gebombardeerd. Heel erg overroepen,  maar wat een boost voor mijn ego!
Ik ga het hierbij laten. De kids slapen (hopelijk heel vast) en  ik wil nu nog een uurtje of twee achter mijn stikmachine kruipen -  ik kan immers nog wel een paar rokjes gebruiken …!


1 opmerking:

  1. tof zo een verslagje van een andere groep!!! Mag zeker meer gebeuren!!!
    Lijkt me dat het een toffe avond is geweest!
    Maren

    BeantwoordenVerwijderen