donderdag 13 oktober 2011

11 oktober 2011

Man, man, man! Dat was nogal een avond! En dat kunt u gerust letterlijk nemen. Want terwijl de sToffenmadammen ijverig zaten te stikken in de Curve, werd de zaal naast hen bevolkt door een schare mannelijke supporters van de Rode Duivels. Waren zij eerst nog opgewekt en vol verwachtig, gaandeweg werd het stil, heel stil...

Maar kom, we dwalen af. In tegenstelling tot de duivels scoorden wij immers volop. Zo gingen een aantal madammen ijverig aan de slag om T-shirts te pimpen. Kwestie van ook de zonen eens liefde in textiele vorm te kunnen aanbieden. Zo kwam het dus dat ondergetekende ijverig een stegosaurus en een mamoet knipte. Is dat moederliefde of niet? Maar er passeerden ook nog andere beestjes de revue:


(Toch wel wat zielig hè, dat voodoo-beertje?).

Naast die beestenboel spotten we ook weer heel wat fijne motiefjes, vintage of niet . Er ontstonden retotassen en mysterieuze hoofddeksels. Rokjes werden geknipt en pulletjes gerestyled. En bovendien waren enkelen van ons nog volop aan het afkicken van de breimaraton van enkele weken geleden: we signaleerden immers nog steeds wol en haakwerk:Kortom: alle afwezige sToffenmadammen hadden ongelijk! Want wij deden weer heel wat inspiratie op! Nu alleen nog even tijd vinden om die ideeën ook in de praktijk om te zetten. Ja, dat wordt dus weer echt aftellen naar de volgende bijeenkomst!  Hopelijk bent u er dan ook bij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten