zaterdag 6 augustus 2011

2 augustus 2011Wat doet een sToffenmadame als het voor één keertje eens wel mooi weer is? Uitgebreid witte wijn drinken op een zomers terras? Languit in de tuin genieten van de zonsondergang? Romantisch de zee in hollen? Niets van dat al! Ze pakt haar hebben en houwen en snelt zo vlug mogelijk naar de Curve. Want een avondje knippen en stikken in aangenaam gezelschap, daar kan geen zwoele zomeravond tegenop!

Toegegeven, het was geen overrompeling, maar het was dan ook vakantietijd (wedden dat er overal in Europa sToffenmadammen een traantje wegpinkten omdat ze er niet bij konden zijn?). De aanwezige madammen misten hun zusters uiteraard, maar gingen toch dapper aan de slag. Ze smikkelden heerlijke cake, babbelden wat bij en stikten er vooral op los.

Het merendeel van de dames was druk doende om nieuwe wereldburgers van gepaste gadgets te voorzien. Zoals daar zijn: slabbetjes, knuffels, pamperzakjes en handdoekjes. Daarnaast werd er ook naarstig genaaid voor de wat grotere dochters, die het nieuwe schooljaar kunnen ingaan met snoezige retro-rokjes en dito kleedjes. Een paar avontuurlijke zielen naaiden voor zichzelf een kledingstuk mét moeilijkheidsgraad (zoals een paspel of een applicatie). Anderen  blikten vooruit naar frisse herfstavonden en hadden alvast een warme pyjama op het programma staan. En dan was er ook nog iemand met een ingewikkeld spiegelproject, compleet met gebladerte, bananen en apen, waar we hopelijk later meer van kunnen horen en zien.

We hebben speciaal voor u de avond in een handige slideshow samengevat. Zo krijgt u een idee wat u allemaal miste. En hiermee zal u het voorlopig moeten doen! Tot ziens in september!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten